Antena Căutare

O mamă a murit şi fetiţa ei este în comă, după ce au fost spulberate pe o trecere de pietoni. Șoferul face declarații uluitoare: „Aveam intenţia să o evit şi ea a sărit cu căruciorul în faţa mea”

O mamă a murit, iar copilul ei de un an şi jumătate este în comă, după un accident înfiorător produs în centrul oraşului Suceava. Vă avertizăm, urmează imagini și informații cu puternic impact emoțional!

O mamă a murit, iar copilul ei de un an şi jumătate este în comă, după un accident înfiorător produs în centrul oraşului Suceava. Vă avertizăm, urmează imagini și informații cu puternic impact emoțional!

Femeia, ofiţer la Jandarmerie, îşi plimba fetiţa în cărucior, când un şofer de 26 de ani le-a lovit în plin chiar pe trecerea de pietoni.

Martorii spun că tânărul gonea cu 100 de kilometri pe oră. Chiar el a recunoscut că nu a frânat deloc. Poliţiştii l-au reţinut în urmă cu scurt timp.

Impactul fatal a fost suprins de camerele de supraveghere. Pe trecerea de pietoni, cu o viteză uluitoare, maşina le spulberă pe tânăra mamă şi pe fetiţa ei aflată în cărucior. Amândouă sunt aruncate câţiva metri, până pe trotuar. Şoferul spune că le-a văzut şi totuşi recunoaşte că nu a frânat.

„Dacă eu nu am frânat. puteam să mă duc şi până la trecerea cealaltă. Eu nu am frânat pentru că am vrut să o evit. Aveam intenţia să o evit şi ea a sărit cu căruciorul în faţa mea”, a declarat Chetrariu Iulian, șoferul care a produs accidentul.

Atenție, bucureșteni! Va avea loc o grevă de avertisment la metrou. Orele la care niciun tren nu va circula... Un fost şofer de TIR român s-a angajat ca asistent medical într-un spital din Suedia, pe baza unei diplome false! ”N-am ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x