Antena Căutare

Accident spectaculos in centrul Capitalei! Un sofer a ajuns cu masina in mijlocul unei fantani arteziene

Un bucurestean a ajuns cascador fara sa vrea. Din cauza ploii, barbatul a pierdut control volanului si s-a oprit cu masina direct intr-o fantana arteziana din centrul capitalei. El a scapat fara nicio zgarietura, dar masina pe care o conducea si fantana in care s-a oprit au nevoie de reparatii

O clipa de neatentie si o sosea umeda au fost ingredientele acestei cascadorii. “La efectuarea virajului dreapta pe bulevardul Unirii, din cauza conditiilor nefavorabile, a pierdut controlul directiei de mers si a intrat intr-una din fantanile amplasate pe bulevardul Unirii”, a declarat agentul principal Constantin Georgescu de la Politia Rutiera Bucuresti.

Din fericire, barbatul a coborat pe picioarele sale din masina si a sunat imediat la 112. “In urma impactului, conducatorul auto nu a suferit vatamari corporale, a fost testat cu aparatul alcoolscop, rezultatul a fost zero, deci nu a consumat bauturi alcoolice”, a mai spus Constantin Georgescu.

Pentru ca era imposibil sa scoata singur masina din fantana arteziana a chemat un echipaj de tractare.

Barbatul si-a recuperat masina insa trebuie sa o duca direct intr-un service acum. In plus, trebuie sa plateasca si reparatia fantanii arteziene.

Un barbat din Neamt si-a riscat viata ca sa salveze o batrana dintr-o casa cuprinsa de flacari... Milioane de ciori au invadat Vasluiul. Pasarile roiau haotic prin aer si se chinuiau sa-si faca loc pe acoperisurile cla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x