Antena Căutare

Accident spectaculos in Cluj: Mai multe masini au alunecat pe o pata de ulei

Pericol de moarte pe un drum din Cluj! Mai multe masini au alunecat pe o pata de ulei intinsa pe carosabil si au iesit in decor. Una dintre ele a fost la un pas sa provoace o tragedie. Totul a fost filmat de o camera montata pe bordul uneia dintre masini.

O cascadorie fara voie se putea transforma in tragedie. O masina scapata de sub control a trecut milimetric pe langa autoturismul tras pe dreapta. A trecut moartea pe langa ei. Oprisera sa ajute cativa oameni ajunsi cu masina in sant, dupa ce au alunecat pe o pata de ulei.

Dupa ce s-a asigurat ca oamenii din sant nu au patit nimic, soferul masinii din care se filmeaza a dat sa plece. Autoturismul care a fost cat pe ce sa-i spulbere a iesit de pe sosea si s-a oprit cativa metri mai incolo. Socat, soferul a urcat la volan si a plecat. In dreapta lui, o femeie abia mai respira de frica.

Dupa cativa metri au oprit. Femeia nu-si revenea din soc. In capcana de pe sosea puteau sa alunece si altii, asa ca soferul a incercat sa-i avertizeze.
Nimeni nu a fost ranit, in urma cascadoriei periculoase pe care au repetat-o, fara voia lor, mai multi soferi. Cel mai probabil, tot din cauza drumului alunecos pe care nimeni n-a apucat sa-l curete la timp.

Traficul din Bucuresti, ingreunat de hotii care fura cablurile semafoarelor... Protest in fata restaurantului unde cineaza liderii PPE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x