Live acumObservator 12
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

O puștoaică de 18 ani, protagonista unui accident spectaculos. Mașina în care se afla a ajuns pe casă, a distrus un acoperiș iar apoi s-a oprit cu botul pe sol, în poziție verticală

O șoferiță de 18 ani, protagonista unui accident spectaculos. Tânăra a ajuns cu mașina pe o casă, a distrus acoperișul și s-a oprit cu botul pe sol

N-ai mai văzut așa ceva. O mașină a ajuns pe casă, a distrus acoperișul, iar apoi s-a oprit cu botul pe sol, în poziție verticală. Șoferița vinovată de accident are 18 ani

O adolescentă în vârstă de doar 18 ani, din județul Neamț, a fost protagonista unui accident spectaculos, în urma căruia mașina pe care o conducea a zburat câțiva metri prin aer, iar apoi a distrus acoperișul unei case și un gard.

Tânăra care a fost vinovată de producerea acestui accident a juns în stare gravă la spital, dar acum este în afara oricărui pericol.

Accidentul a avut loc în localitatea Rediu, județul Neamț, pe 3 decembrie. Autoturismul condus de tânără a fost proiectat într-o casă, partea din spate şi roţile stricând acoperişul locuinţei, rămânând proptit cu botul pe sol, în poziţie verticală.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că tânăra a pierdut controlul volanului într-o curbă uşoară la stânga, a intrat într-un cap de pod din faţa unei gospodării, iar din impact maşina a fost proiectată pe o casă şi un gard din apropiere. În momentul de faţă, tânăra este în afara pericolului.

”În urma impactului, autoturismul a fost proiectat vertical, sprijinindu-se pe partea din faţă în gardul şi acoperisul unui imobil”, conform unui comunicat al Poliţiei Neamţ.

Proprietarii locuinţei s-au ales doar cu o spaimă zdravănă şi cu paguba. La producerea accidentului au contribuit atât viteza, cât şi lipsa de experienţă.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro