Antena Căutare

ULTIMĂ ORĂ! Accident TERIBIL după un PELERINAJ la o mănăstire! O persoană a murit. A fost activat planul ROȘU de intervenție

Un microbuz s-a răsturnat duminică, pe DJ 245, iar în urma acestui accident o persoană a murit şi 12 au fost transportate la spital. Cei 16 pasageri se întorceau de la Mănăstirea Floreni, unde fuseseră în pelerinaj.

Un microbuz s-a răsturnat duminică, pe DJ 245, iar în urma acestui accident o persoană a murit şi 12 au fost transportate la spital. Cei 16 pasageri se întorceau de la Mănăstirea Floreni, unde fuseseră în pelerinaj.

Microbuzul este înmatriculat în judeţul Tulcea. Acesta s-a răsturnat duminică, pe DJ 245, între localităţile Floreni şi Moreni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Silvia Manta, şoferul microbuzul în care se aflau cele 16 persoane a pierdut controlul volanului într-o curbă şi vehiculul s-a răsturnat.

"În urma accidentului, o femeie în vârstă de 58 de ani, pasageră în microbuz, a decedat. Conducătorul auto are 40 de ani, iar pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru omor din culpă şi vătămare corporală din culpă. El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ", a precizat Silvia Manta.

Un număr de 12 persoane au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la spital, iar trei pasageri nu au necesitat îngrijiri medicale, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

În urma accidentului s-a luat decizia activării planului roşu de intervenţie, iar la faţa locului au fost direcţionate două autospeciale complexe de stingere şi descarcerare, o ambulanţă de transport victime multiple, trei echipaje SMURD şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, şapte dintre pasagerii din microbuz nu au suferit leziuni.

INCENDIUL din Centrul Vechi al Capitalei a lăsat 17 oameni fără adăpost! Ce se va întâmpla cu ei... Referendum familie. Prezența la vot, la ora 13.00! Câți români s-au prezentat la urne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x