Antena Căutare

UPDATE: Accident teribil în urmă cu puțin timp! 13 persoane au fost rănite în urma impactului devastator! A fost activat planul roşu de intervenţie

Patru persoane au fost rănite, joi, după ce o autoutilitară şi un microbuz cu zece pasageri s-au ciocnit.

UPDATE: Treisprezece persoane au fost rănite în accidentul produs, joi, la limita dintre judeţele Vâlcea şi Sibiu, iar autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie. Dintre răniţi, patru sunt în stare mai gravă, fiind însă conştienţi şi stabili, spun reprezentanţii ISU Vâlcea. Traficul pe DN 7 este blocat pe sensul Sibiu-Vâlcea.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, planul roşu de intervenţie a fost activat în cazul accidentului de la Câineni, în care au fost rănite 13 persoane.

Patru persoane sunt în stare mai gravă, dar sunt conştiente şi stabile hemo-dinamic, iar şapte dintre victime au fost deja transportate spre spital, spun reprezentanţii ISU Vâlcea.

Conform primelor informaţii, printre victime se află şi patru cetăţeni bulgari.

Știrea inițială

Patru persoane au fost rănite, joi, după ce o autoutilitară şi un microbuz cu zece pasageri s-au ciocnit, la limita dintre judeţele Vâlcea şi Sibiu, anunţă ISU Vâlcea. Accidentul s-a produs pe DN 7, la Râul Vadului, unde traficul este blocat pe ambele sensuri.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, un accident rutier a avut loc, pe DN 7, la Râul Vadului, la limita de judeţ cu Sibiul, unde o autoutilitară şi un microbuz cu 10 pasageri s-au ciocnit, scrie News.ro.

Reprezentanţii ISU Vâlcea spun că sunt anunţate patru victime, dar niciuna nu este încarcerată.

La locul accidentului au fost trimise un echipaj SMURD de la Râmnicu Vâlcea, o autospecială de la Brezoi şi două de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Traficul este blocat pe ambele sensuri.

iPhone Xs Max. Specificatii, Pret si Data de lansare... Sinaxar 14 septembrie. Înălțarea Sfintei Cruci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x