Antena Căutare

 Accident TERIBIL! O tânără de 27 ani a MURIT, iar un băiat este în COMĂ, după ce motocicleta pe care se aflau a fost spulberată

Un accident teribil s-a produs vineri seară pe DN 2B, la ieșirea din municipiul Buzău spre Brăila, unde o motocicletă pe care se aflau doi tineri a fost spulberată de un autoturism condus de o femeie.

Un accident teribil s-a produs vineri seară pe DN 2B, la ieșirea din municipiul Buzău spre Brăila, unde o motocicletă pe care se aflau doi tineri a fost spulberată de un autoturism condus de o femeie. În urma impactului devastator, o tânără de 27 de ani a murit, iar tânărul care conducea motocicleta este în comă.

Potrivit IPJ Buzău, un autovehicul ce se deplasa pe DN 2B din direcţia Buzău către Brăila ar fi efectuat un viraj la stânga, împrejurare în care a intrat în coliziune cu o motocicletă ce rula din sens opus.

”Autoturismul ce rula spre Brăila era condus de o femeie de 50 de ani din Buzău care a efectuat un viraj la stânga fără a acorda prioritate de trecere motocicletei ce venea din sens opus. Pasagera de pe motocicletă, în vârstă de 27 de ani, a decedat”, au transmis reprezentanţii IPJ Buzau, conform Adevărul.

De asemenea, tânărul de 25 de ani din Gălbinaşi care conducea motocicleta este în stare gravă. El a fost preluat de la locul impactului în stare de inconştienţă, cel mai probabil fiind în comă.

La faţa locului acţionează echipaje de Poliţie, pompieri si ambulanţă. Pe DN 2B, la ieşire din Buzău, se circulă pe un sens de mers.

Luni, elevii se întorc la școală. Cu ce noutăți vine anul școlar 2018-2019... Foto viral. Două turiste au făcut plajă pe masa de pictură şi olărit a copiilor cu nevoi speciale, în Mamaia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x