Accident teribil pe Autostrada București-Pitești! O cisternă lovită de un TIR

 

Traficul rutier a fost blocată complet, pe un sens, pentru mai bine de o jumătate pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 78, în judeţul Dâmboviţa, în urma unui accident de circulaţie. Potrivit centrului Infotrafic al Inspectoratul General al Poliţiei Române, s-au ciocnit două autoturisme, iar o persoană a fost rănită.

Accidentul s-a petrecut în zona localităţii dâmboviţene Petreşti. La faţa locului au intervenit pompierii de la ISU Dâmboviţa.    După mai bine de o jumătate de oră traficul rutier a fost reluat doar pe banda numărul 1, la kilometrul 78.    "La accidentul de la km 76 pe A1 s-a intervenit cu 1 ASAS. Pompierii au extras victima dintr-unul din auto imlicate şi au predat-o SAJ. Persoana prezintă o plagă la nivelul capului. Circulaţia a fost blocată pe sensul Piteşti-Bucureşti", a anunţat ISU Dâmboviţa.

Tot în această dimineaţă, în dreptul localităţii Corbii Mari pe A1, un TIR s-a ciocnit cu o cisternă. TIR a ieşit în decor, iar cisterna a lovit parapetele care separă sensurile de mers. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe