Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Accident teribil! Un tren a lovit un TIR, la Beclean! Echipajele au intervenit imediat (FOTO)

Cinci persoane, trei adulţi şi doi copii, au fost rănite, joi, după ce un tren a lovit un TIR încărcat cu material lemnos, la o trecere peste calea ferată din localitatea Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud. Victimele se aflau în tren, în care era un grup organizat de copii.

sursa foto: news.ro

Cinci persoane, trei adulţi şi doi copii, au fost rănite, joi, după ce un tren a lovit un TIR încărcat cu material lemnos, la o trecere peste calea ferată din localitatea Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud. Victimele se aflau în tren, în care era un grup organizat de copii.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud au spus că accidentul s-a produs în localitatea Beclean, la trecerea de cale ferată spre Nuşeni, unde un TIR cu material lemnos a fost lovit de un tren cu două vagoane.

Şoferul TIR-ului nu este rănit, conform primei evaluări medicale.

Echipajele de intervenţie au evaluat pasagerii trenului, unii având leziuni la nivelul membrelor. Din cele circa 60 de persoane din tren, 17 sunt copii (dintr-un grup organizat).

Sursa foto news.ro

Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, până în prezent sunt cinci victime - 3 adulţi şi 2 copii - constiente, cooperante, cu leziuni care aparent nu le pun viaţa în pericol. Victimele au fost evaluate de echipajele medicale, situaţia fiind în dinamică, arată news.ro.

Vor fi efectuate cercetări care vor stabili cauza şi împrejurările in care a avut loc evenimentul.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro