Antena Căutare

Accident! Trei minori au ajuns de urgență la spital! Cei mici au fost loviți de o dubă în timp ce traversau strada

Trei copii care se plimbau cu bicicleta au fost loviți de o dubă în centrul orașului Năsăud, în timp ce încercau să traverseze strada. Cei mici au fost preluați de către echipajele medicale și transportați la spital.

Conform Institului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, cei trei copii, cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani, au ajuns la spitalele din Bistrița și Năsăud, după ce au fost loviți de către o dubă

„Trei copii cu vârste între 11 și 14 ani au fost preluați de echipajele medicale și transportati la spital, la Compartimentul de Primiri Urgențe Năsăud. Copiii în vârstă de 11 și 13 ani rămân la CPU Năsăud, prezintă excoriații și leziuni, iar copilul în vârstă de 14 ani va fi transferat de către echipajul de Ambulanță la UPU SMURD Bistrița, cu traunatism cranio-cerebral și suspiciune de traumatism la coloană” , a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

„Au trecut strada. Mi-au sărit în față pur și simplu, au încercat să treacă de pe contrasens. Nu aveau nimic reflectorizant la ei să îi pot vedea”, a spus presei șoferul autoutilitarei.

Inspectoratul de Poliție Bistrița-Năsăud a pornit o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul, dar și cine este vinovat de producerea acestuia.

Adevărul despre câți kilometri de autostradă se vor construi în acest an! Bilanț dezastruos!... O familie a rămas fără acoperiș deasupra capului! Locuința le-a fost distrusă de flăcări. „Au suferit un atac de panică”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x