Antena Căutare

Accident violent în Prahova! Un șofer a murit după ce mașina s-a răsturnat în albia râului!

Accident cumplit petrecut în noaptea de luni spre marți! O persoană a decedat şi alte două au fost rănite după ce o maşină s-a răsturnat în albia râului Prahova, pe DN1, la Nistoreşti, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Accident violent în Prahova! Un șofer a murit după ce mașina s-a răsturnat în albia râului! Galerie
| Sursa foto: ziuanews.ro

Accident cumplit petrecut în noaptea de luni spre marți! O persoană a decedat şi alte două au fost rănite după ce o maşină s-a răsturnat în albia râului Prahova, pe DN1, la Nistoreşti, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Din primele verificări ale poliţiştilor, vehiculele se deplasau din sensuri opuse: cel răsturnat pe drumul naţional mergea către Ploieşti, celălalt către Braşov.

Accidentul a fost extrem de violent. Se pare că unul dintre şoferi ar fi văzut cum celălalt a pătruns pe contrasens, ar fi încercat să evite impactul frontal, dar maşinile s-au lovit lateral.

Accident violent în Prahova! Un șofer a murit după ce mașina s-a răsturnat în albia râului!

Accident cumplit la Nistorești, în Prahova

" Pe DN 1, la kilometrul 104, pe raza localităţii Nistoreşti a avut loc un accident rutier cu două autoutilitare implicate, una răsturnată pe mijlocul părţii carosabile, cealaltă răsturnată în albia râului Prahova (la aproximativ 200 de metri distanţă una de cealaltă), trei persoane au fost rănite. Una dintre persoanele din autovehiculul răsturnat în afara carosabilului încarcerată a fost declarată decedată'', au mai precizat reprezentanţii IPJ Prahova.

"Persoana decedată (conducător auto) este un bărbat 40 de ani, domiciliat în Dobroieşti, judeţul Ilfov, iar celălalt conducător auto este un bărbat de 44 de ani, din Livezeni, judeţul Mureş'', a mai anunţat IPJ Prahova.

Panică la metrou! Mii de oameni sunt blocați în stația Piața Victoriei. Ce s-a întâmplat... Moarte suspectă în Arestul Central! Un bărbat a fost găsit, fără suflare, în celulă. Ce se știe până acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x