Antena Căutare

Accidente pe banda rulanta in tara din cauza zapezii

Zapada si poleiul de pe carosabil s-au dovedit capcane mortale pentru cinci oameni. Nu au adaptat viteza la conditiile meteo si asta i-a costat viata

Doi oameni au murit si alti doi au fost raniti grav in judetul Buzau, dupa ce masina in care se aflau a derapat si a intrat in plin intr-un TIR care circula pe sensul opus. Mergeau prea repede pentru soseaua alunecoasa.

Mai exact, unul dintre barbatii din masina a murit pe loc, iar un altul, la spital. Alti doi au fost raniti. “O persoana a suferit un politraumatism cerebral grav si va fi transportata la Bucuresti iar cealalata persoana este stabila, urmeaza sa i se faca mai multe investigatii”, a subliniat purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Buzau, Adriana Bratosin.

De altfel, in Arges, un barbat si o femeie au murit, dupa ce masina in care se aflau a derapat si a plonjat de pe un pod. In plus, un alt pasager al masinii a fost ranit grav si a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul Judetean din Pitesti.

Totodata, un barbat a fost lovit in plin de un TIR care incerca sa evite impactul cu o alta masina. S-a intamplat pe DN1, in dreptul localitatii sibiene Avrig. Daca va fi gasit vinovat, soferul autoutilitarei care a provocat accidentul risca sa fie cercetat pentru omor din culpa.

Iarna grea s-a intors in Moldova. In Botosani, soferii au vazut in fata ochilor doar zapada viscolita... Furt de 100.000 de lei la un bancomat din judetul Timis. Politistii incearca sa-i prinda pe autori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x