Antena Căutare

Accidentul din Ialomița, 15 copii orfani. A fost făcută publică lista cu numele morților: Alexandra urma să-și ia permisul și să scape de navetă

Noi imagini surprinse de camerele de supraveghere din Ialomiţa ar putea desluşi misterul celui mai grav accident al anului. Şoferul TIR-ului care a intrat în microbuzul plin cu navetişti a fost filmat cu câteva minute înainte de impactul devastator. Anchetatorii vor să afle dacă a respectat timpii de odihnă pe traseu. Între timp, apar mărturii cutremurătoare despre victime.

Accident Ialomița. Noi imagini surprinse de camerele de supraveghere din Ialomiţa ar putea desluşi misterul celui mai grav accident al anului. Şoferul TIR-ului care a intrat în microbuzul plin cu navetişti a fost filmat cu câteva minute înainte de impactul devastator. Anchetatorii vor să afle dacă a respectat timpii de odihnă pe traseu.

Accident Ialomița.Între timp, apar mărturii cutremurătoare despre victime, dar și lista completă a morților. 15 copii au rămas orfani. Cea mai tânără, Alexandra Maria Badea, o femeie de 22 de ani, mai avea câteva zile până la obţinerea permisul de conducere şi ar fi scăpat, astfel, de navetă.

Accident Ialomița. Lista victimelor accidentului de pe DN2A :

Viorica Moise, 50 de ani,

Aurelia Chiriţă, 31 de ani,

Frusina Mirică, 44 de ani,

Gabriela Botea, 41 de ani,

Eugenia Drăgulin, 51 de ani,

Irina Matei, 28 de ani,

Alexandra Maria Badea, 22 de ani,

Lucreţia Dan, 58 de ani,

Ştefan Cosmin, 43 de ani, şoferul microbuzului

Viorel Ştefan Ilie, 43 de ani, şoferul TIR-ului

Accident Ialomița. Șapte oameni sunt în continuare în stare gravă la spital

În spitale, sunt internaţi în continuare şapte oameni. Patru la spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, doi la Floreasca şi unul la spitalul din Slobozia.

Medicii au transmis că starea lor s-a mai ameliorat. Doar tânăra de 19 ani, cu fractură la coloană, încă prezintă risc vital. Fata, crescută de un asistent maternal, se angajase de doar câteva luni.

Cine a fost de vină pentru accidentul din Ialomiţa. Șoferul TIR-ului nu a adormit la volan... Informația care schimbă tot în cazul Caracal. De ce se refuză experimentul arderii în butoi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x