Antena Căutare

Accidentul din judeţul Olt, în care un bărbat a murit şi 18 persoane au fost rănite, a dus la mobilizarea exemplară a oamenilor

Accidentul din judeţul Olt, în care un bărbat a murit şi 18 persoane au fost rănite, a dus la mobilizarea exemplară a oamenilor.

Accidentul din judeţul Olt, în care un bărbat a murit şi 18 persoane au fost rănite, a dus la mobilizarea exemplară a oamenilor.

Pentru că Centrul de Transfuzii a rămas fără pic de sânge după intervenţia salvatorilor, sute de oameni au venit să doneze pentru refacerea stocului, dar şi pentru răniţi.

A fost un impact emoţional. Un apel pe facebook, pentru donare de sânge, a adunat imediat oameni la Centrul de Transfuzii din Slatina.

Din Scorniceşti era şi pasagerul în vârstă de 47 ani care a murit în cumplitul accident.

Şase autovehicule s-au lovit în lanţ pe DN 65, în zona localităţii Priseaca. Imediat, autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

A urmat o mobilizare generală la ISU, la serviciul de ambulanţă şi la Spitalul din Slatina. Zeci de medici, asistente, infirmieri şi brancardieri au fost chemaţi de acasă.

Procuroarea care a luat-o pe sus pe Sorina, fetiţa din Baia de Aramă, este urmărită penal... Un copil de șapte ani a fost spulberat de o mașină pe o trecere de pietoni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x