Accidentul grav din Galați, filmat de un taximetrist. Acestea au fost ultimele clipe de viaţă ale celor doi tineri care au pierit

Accidentul violent, în urma căruia Claudiu şi Denisa şi-au pierdut viaţa, a şocat o ţară, după ce informaţia a apărut în presă. În vârstă de 35 de ani, tânărul a murit pe loc, iar fata şi-a dat ultima suflare sub privirle celorlalte două tinere, de 17 ani şi 14 ani, care au supravieţuit.

Accidentul violent, în urma căruia Claudiu şi Denisa şi-au pierdut viaţa, a şocat o ţară, după ce informaţia a apărut în presă.

În vârstă de 35 de ani, tânărul a murit pe loc, iar fata şi-a dat ultima suflare sub privirle celorlalte două tinere, de 17 ani şi 14 ani, care au supravieţuit.

Accident grav în Galați! O tânără de 17 ani a murit pe loc, iar altele două au ajuns de urgență la spital

Tragedia de pe Bulevardul Brăilei a avut loc în timpul unei transmisiuni LIVE pe o rețea de socializare. Cu câteva clipe înainte ca şoferul de 35 de ani să piardă controlul volanului, un taximetrist a surprins ultimele clipe de viaţă ale celor doi tineri, prin intermediul camerei pe care o avea instalată pe bord.

În imagini se poate observa cum autoturismul trece pe stradă cu o viteză excesivă. Potrivit zvonurilor, maşina gonea cu 190 km/h.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri