Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Accidentul grav din Galați, filmat de un taximetrist. Acestea au fost ultimele clipe de viaţă ale celor doi tineri care au pierit

Accidentul violent, în urma căruia Claudiu şi Denisa şi-au pierdut viaţa, a şocat o ţară, după ce informaţia a apărut în presă. În vârstă de 35 de ani, tânărul a murit pe loc, iar fata şi-a dat ultima suflare sub privirle celorlalte două tinere, de 17 ani şi 14 ani, care au supravieţuit.

Accidentul violent, în urma căruia Claudiu şi Denisa şi-au pierdut viaţa, a şocat o ţară, după ce informaţia a apărut în presă.

În vârstă de 35 de ani, tânărul a murit pe loc, iar fata şi-a dat ultima suflare sub privirle celorlalte două tinere, de 17 ani şi 14 ani, care au supravieţuit.

Accident grav în Galați! O tânără de 17 ani a murit pe loc, iar altele două au ajuns de urgență la spital

Tragedia de pe Bulevardul Brăilei a avut loc în timpul unei transmisiuni LIVE pe o rețea de socializare. Cu câteva clipe înainte ca şoferul de 35 de ani să piardă controlul volanului, un taximetrist a surprins ultimele clipe de viaţă ale celor doi tineri, prin intermediul camerei pe care o avea instalată pe bord.

Recomandari