Antena Căutare

Se iau măsuri împotriva atacurilor teroriste! Achiziționarea unei cartele SIM va fi condiționată de scanarea facială sau a amprentelor

Începând cu 15 decembrie, în Thailanda va fi imposibil să achiziționezi o cartelă SIM fără scanarea facială sau a amprentelor.

Începând cu 15 decembrie, în Thailanda va fi imposibil să achiziționezi o cartelă SIM fără scanarea facială sau a amprentelor.

Noua reglementare vizează atât cetățenii thailandezi, cât și cetățenii străini care își achiziționează cartele SIM, atât preplătite, cât și pe bază de abonament, potrivit Agerpres.

Reglementarea va intra în vigoare după testarea cu succes a măsurii în Bangkok și în partea de sud a Thailandei începând cu luna iunie, potrivit autorității de reglementare.

Conflictul separatist care mocnește de decenii în provinciile din sud, Pattani, Yala și Narathiwat, aflate la granița cu Malaezia, a făcut 6.500 de victime din 2004.

Multe atacuri cu bombă care au avut loc în regiune au fost declanșate cu ajutorul telefoanelor mobile, potrivit autorităților.

Foto: Hepta

Vești proaste pentru șoferi! Specialiștii anunță ce se va întâmpla cu prețul la motorină și benzină... Veşti rele de la meteorologi! Vremea se strică, din nou. De când revin ploile şi ninsorile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x