Căutare Live

Acoperiş smuls de vânt de pe un service auto şi prăbuşit peste maşini, la Caransebeş

Din cauza vântului puternic, un acoperiş al unui service auto din Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, s-a prăbuşit peste mai multe autoturisme parcate, provocând pagube materiale. Nimeni nu a fost rănit în urma acestui incident.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş- Severin, marţi pompierii din Caransebeş au intervenit de urgenţă după ce acoperişul unui service auto a căzut peste trei maşini parcate.

”Pompierii acţionează pentru înlaturarea posibilelor pericole care ar putea pune în primejdie bunurile şi vieţile omeneşti, de asigurare a întregii zone. Din fericire nu sunt înregistrate victime, decât pagube materiale”, transmite ISU Caraş- Severin.

La faţa locului acţionează trei echipaje de pompieri cu două autospeciale, de stingere şi o autospeciala de descarcerare.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Hunedoara: Bărbat mutilat de o haită de câini, în timpul serviciului, în incinta unei unităţi miniere...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri