Căutare Live

Acoperiş smuls de vânt de pe un service auto şi prăbuşit peste maşini, la Caransebeş

Din cauza vântului puternic, un acoperiş al unui service auto din Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, s-a prăbuşit peste mai multe autoturisme parcate, provocând pagube materiale. Nimeni nu a fost rănit în urma acestui incident.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş- Severin, marţi pompierii din Caransebeş au intervenit de urgenţă după ce acoperişul unui service auto a căzut peste trei maşini parcate.

”Pompierii acţionează pentru înlaturarea posibilelor pericole care ar putea pune în primejdie bunurile şi vieţile omeneşti, de asigurare a întregii zone. Din fericire nu sunt înregistrate victime, decât pagube materiale”, transmite ISU Caraş- Severin.

La faţa locului acţionează trei echipaje de pompieri cu două autospeciale, de stingere şi o autospeciala de descarcerare.

Sursa : news.ro

Peste 11,3 milioane de apeluri la 112, înregistrate în 2019, 51,90% fiind apeluri de urgenţă/ Serviciul de urgenţă 112 d... Jurnaliștii români ar putea fi scutiți de plata impozitului pe venit. Legea a primit 174 de voturi”pentru”, 2 voturi „îm...
Ultimele știri