Antena Căutare

Acoperişul unui liceu din Bacău a fost luat de o furtună puternică

La Bacău o furtună puternică a luat pe sus în întregime acoperişul Liceului Economic. Acoperişul a zburat şi a căzut în curte.

La Bacău o furtună puternică a luat pe sus în întregime acoperişul Liceului Economic. Acoperişul a zburat şi a căzut în curte.

O profesoară a povestit speriată că tocmai se terminase proba de bacalaureat şi în şcoală se mai aflau doar profesorii din comisii. Ea îşi parca maşina şi a reuşit să o mute chiar cu câteva secunde înainte să cadă acoperişul.

Furtuna a durat doar 10 minute, dar a doborât mai mulţi copaci şi a inundat câteva străzi. În localitatea Bod din judeţul Braşov, două case au luat foc, iar pompierii spun că e posibil ca incendiul să fi izbucnit din cauza fulgerelor din timpul furtunii. Două femei au făcut atac de panică. Şi la Mureş pompierii au fost solicitaţi să intervină la un bloc, unde vântul a luat pe sus o tablă de pe un acoperiş.

Cluj: Poliţiştii fac cercetări după o tânără de 20 de ani a născut, copilul fiind găsit ulterior într-o hazna... Au aparut cinci specii noi de ţânţari în România! Sunt mai agresivi, mai rezistenţi şi nu vă dau pace noaptea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x