Antena Căutare

Activitatea a trei grupe de la două grădiniţe din Constanţa, suspendată două zile, din cauza gripei

Inspectoratul Şcolar Judeţean a anunţat joi, că activitatea a trei grupe de la două grădiniţe din municipiul Constanţa a fost suspendată până la sfârşitul acestei săptămâni, după ce au fost confirmate trei cazuri de gripă în aceeaşi grupă.

“În conformitate cu protocolul Ministerului Educaţiei şi Cercetării şi Ministerul Sănătăţii, Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Constanţa a transmis miercuri, o recomandare de suspendare pe termen de două zile a activităţii pentru două grupe de la Grădiniţa cu Program Prelungit numărul 43 Mugurel Constanţa şi o grupă la Grădiniţa cu Program Prelungit numărul 6 Constanţa. Menţionăm că recomandarea a venit în contextul în care s-au identificat trei cazuri de gripă în aceeaşi grupă. S-au demarat procedurile specifice”, au transmis joi, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa. ISJ a precizat că perioada de suspendare a activităţii este în zilele de 6 şi 7 februarie.

Sursa : news.ro

Atenție, români! Schimbări uriașe la Sănătate, după Ordonanța de Urgență! Ce se întâmplă cu spitalele private... MAI: Peste 650 de persoane, salvate după ce 70 de autovehicule au rămas blocate sau au derapat, din cauza viscolului; şa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x