Antena Căutare

Activităţile culturale ale Institutului Cervantes din Bucureşti, suspendate până la sfârşitul lunii aprilie. Cursurile de limbă spaniolă se țin online

Institutul Cervantes din Bucureşti a luat o serie de măsuri în conformitate cu indicaţiile autorităţilor naţionale şi ale sediului central din Madrid, cu privire la activităţile culturale şi cursurile de limbă spaniolă, ca urmare a situaţiei actuale cauzate de propagarea COVID-19.

Cursurile pentru copii şi adolescenţi sunt suspendate, iar cursanţii vor primi acces gratuit la platforma Hola amigos. Cursurile pentru adulţi se suspendă începând cu data de 16 martie 2020 până la înlăturarea restricţiilor. Pentru a asigura o continuitate din punct de vedere didactic, sesiunile de curs restante se vor desfăşura în sistem online, a transmis instituţia într-un comunicat.

Activităţile culturale programate se suspendă, de asemenea, până la sfârşitul lunii aprilie. Orice modificare va fi comunicată în cel mai scurt timp.

Înscrierile pentru următoarea sesiune de cursuri vor putea fi făcute prin intermediul platformei CLIC. Oferta de cursuri cu prezenţă va depinde de evoluţia situaţiei COVID-19. Momentan, nu vor fi disponibile cursuri cu prezenţă pentru copii şi adolescenţi. Pentru ei există, ca alternativă, temporar, cursuri online pe platformele AVE Global şi Hola amigos.

Vor continua înscrierile pentru sesiunile DELE din iulie şi noiembrie online, prin intermediul CLIC.

Biblioteca „Luis Rosales” a Institutului Cervantes din Bucureşti va avea program cu publicul de luni până joi între orele 09.30 - 16.00 şi vineri, între 09.30 şi 15.00. Sâmbăta, ea va fi închisă.

Programul cu publicul va fi adaptat săptămânal, în funcţie de evoluţia stării de lucruri. Astfel, programul săptămânii 16-22 martie va fi următorul: Luni - joi, orar funcţionare: 09.00 - 17.00; program cu publicul: 09.00 - 16.30; Vineri: orar funcţionare: 09.00 - 15.30; program cu publicul: 09.00 - 14.30; Sâmbătă: închis.

Institutul Cervantes din Bucureşti va actualiza periodic informaţiile referitoare la activitatea sa în perioada următoare atât pe site (bucarest.cervantes.es), cât şi pe pagina de Facebook şi va răspunde la întrebări prin e-mail, la adresele [email protected] (Biblioteca), [email protected] (Cursuri) şi [email protected] (Cultura).

Institutul Cervantes a luat toate măsurile de igienă şi siguranţă recomandate în contextul COVID-19 pentru siguranţa publicului şi a personalului.

Sursa: News.ro

La ce se pot aștepta românii care au rate, în timpul pandemiei de coronavirus! Cât timp ar putea întârzia cu plățile... „Se moare în fiecare zi! E inevitabil! Vom fi toți infectați! Îmi este frică. Am doi copii. Vor în brațele mele, iar eu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x