Antena Căutare

Actorul Emil Hossu, condus pe ultimul drum

Actorul Emil Hossu, care a incetat din viata miercuri seara chiar pe scena Teatrului Nottara, a fost condus pe ultimul drum, pe Aleea Artistilor din Cimitirul Bellu.

Printre actorii care au si-au luat ramas bun se numara Victor Rebengiuc, Mariana Mihut, Virgil Ogasanu, Luminita Gheorghiu, Mircea Diaconu dar si coregraful Cornel Patrichi sau politicianul Marius Marinescu.

Actorul Ion Haiduc a evocat personalitatea celui disparut, caracterizandu-l drept "un agitat, un activ, un neastamparat, un mare actor". El a vorbit si despre modul in care Emil Hossu a murit - pe scena.

"Toata lumea spune ca asta ca isi doreste un actor. E un pic de adevar de la Moliere, care ne-a dat primul exemplu. Probabil ca pentru un actor este un maximum de lucru pe care si-l poate dori, daca moartea e de dorit", a mai spus Haiduc.

Mircuri seara, Hossu a lesinat, apoi a facut stop cardio-respirator in timpul repetitiei generale. Nu a mai apucat sa joace un ultim spectacol, "Aniversarea", o piesa pusa in scena de Teatrul Nottara si in care aparea alaturi de sotia lui, Catrinel Dumitrescu, si de alti artisti veritabili ai teatrului romanesc.

Foto: Intactimages

Harta utilizatorilor de Facebook din Romania: 22,4% dintre romani au cont pe celebra retea de socializare... Sute de oameni, in strada pentru Rosia Montana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x