Antena Căutare

Actrița Ema Vețean va salva cinci vieți! Aceasta s-a stins din viață în urma unui accident de mașină și devine cel de-al 62-lea donator din România, în acest an

Actrița Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu, Ema Vețean, a decedat pe 28 octombrie. Ema, în vârstă de 38 de ani, a avut roluri memorabile în spectacolele naționalului. Ema Vețean va salva cinci vieți, după ce familia a fost de acord cu prelevarea organelor.

Este prima prelevare de organe de la Sibiu, iar Ema Vețean a devenit cel de-al 62-lea donator din România din acest an. Inima actriței va ajunge la un pacient din Croația, plămânii la spitalul Sfânta Maria din București, iar rinichii vor ajunge la Cluj.

Ema Vețean a fost victima unui accident de circulație produs în urmă cu o săptămână. Impactul a fost atât de puternic, iar la o săptămână de la accident actrița a decedat.

„Cu profundă tristețe aflu astăzi, de la celălalt capăt al pământului, că Ema Vețean, actriță a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, a plecat către Cel Senin. A făcut creații memorabile în Prințesa Turandot, în Viața cu un idiot, în Maestrul și Margareta, în Moroi și în alte roluri din teatru și film! Actriță specială, de o fragilitate și sensibilitate extreme, pleacă dintre noi, fără să-și fi dat întreaga măsură a talentului! Dumnezeu să o ierte și să o primească în Lumină, iar familiei îndoliate, prietenilor, colegilor, multă mângâiere! Să ne rugăm pentru ea”, a transmis Constantin Chiriac, Director general al Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu, familiei, prietenilor și publicului.

Incendii puternice de pădure în Caraș-Severin! Aproximativ 80 de pompieri și un elicopter Bambi Bucket încearcă stingere... Preot din Sibiu acuzat că a înlocuit zeci de icoane valoroase cu falsuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x