Antena Căutare

Actrița Ema Vețean va salva cinci vieți! Aceasta s-a stins din viață în urma unui accident de mașină și devine cel de-al 62-lea donator din România, în acest an

Actrița Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu, Ema Vețean, a decedat pe 28 octombrie. Ema, în vârstă de 38 de ani, a avut roluri memorabile în spectacolele naționalului. Ema Vețean va salva cinci vieți, după ce familia a fost de acord cu prelevarea organelor.

Este prima prelevare de organe de la Sibiu, iar Ema Vețean a devenit cel de-al 62-lea donator din România din acest an. Inima actriței va ajunge la un pacient din Croația, plămânii la spitalul Sfânta Maria din București, iar rinichii vor ajunge la Cluj.

Ema Vețean a fost victima unui accident de circulație produs în urmă cu o săptămână. Impactul a fost atât de puternic, iar la o săptămână de la accident actrița a decedat.

„Cu profundă tristețe aflu astăzi, de la celălalt capăt al pământului, că Ema Vețean, actriță a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, a plecat către Cel Senin. A făcut creații memorabile în Prințesa Turandot, în Viața cu un idiot, în Maestrul și Margareta, în Moroi și în alte roluri din teatru și film! Actriță specială, de o fragilitate și sensibilitate extreme, pleacă dintre noi, fără să-și fi dat întreaga măsură a talentului! Dumnezeu să o ierte și să o primească în Lumină, iar familiei îndoliate, prietenilor, colegilor, multă mângâiere! Să ne rugăm pentru ea”, a transmis Constantin Chiriac, Director general al Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu, familiei, prietenilor și publicului.

Incendii puternice de pădure în Caraș-Severin! Aproximativ 80 de pompieri și un elicopter Bambi Bucket încearcă stingere... Preot din Sibiu acuzat că a înlocuit zeci de icoane valoroase cu falsuri...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x