Antena Căutare

Acuzaţii grave! Tânăr amendat și bătut pe nedrept de doi agenţi de la Poliţia Transporturi Feroviare Buzău

Acuzaţii grave împotriva a doi agenţi de la Poliţia Transporturi Feroviare Buzău. Un tânăr susţine că l-au bătut şi amendat pe nedrept, pentru că ar fi refuzat să se legitimeze.

Acuzaţii grave împotriva a doi agenţi de la Poliţia Transporturi Feroviare Buzău. Un tânăr susţine că l-au bătut şi amendat pe nedrept, pentru că ar fi refuzat să se legitimeze. El a filmat toată discuţia, iar pe imagini se vede că unul dintre poliţişti ţine actul de identitate în mână. Tânărul este hotărât acum să depună plângere. Între timp, conducerea poliţiei a început o anchetă.

Conflictul a început pe peronul gării din Buzău, unde tânărul aştepta să plece acasă, spre Râmnicu Sărat. La un moment dat, o patrulă a Poliţiei Transporturi Feroviare i-a cerut să se legitimeze. Băiatul susţine că cei doi agenţi au fost destul de agresivi, ca urmare a scos telefonul şi a început să filmeze.

Probleme pe care s-ar putea sa le întâmpini dacă vrei să cumperi teren în Brașov... Ce se întâmplă la Caracal după o lună de când Alexandra a strigat disperată după ajutor? Drama fetei a cutremurat o ţară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x