Antena Căutare

Adevărul despre spitalul oncologic construit de Becali: "Dragostea m-a pus, mi-a spus pune banii tăi și ajută oameni"

Nu luăm banii cu noi după moarte, aşa că am decis să-i ajut pe cei bolnavi de cancer. Sunt mărturisirile lui Gigi Becali. Finanţatorul echipei FCSB a investit peste 15 milioane de euro într-o clinică în care cei care suferă de boala necruţătoare vor avea parte de tratamente gratuite.

Nu luăm banii cu noi după moarte, aşa că am decis să-i ajut pe cei bolnavi de cancer. Sunt mărturisirile lui Gigi Becali. Finanţatorul echipei FCSB a investit peste 15 milioane de euro într-o clinică în care cei care suferă de boala necruţătoare vor avea parte de tratamente gratuite. Le va plăti el însă, spune Gigi Becali, totul pentru a nu avea iar probleme cu justiţia.

”Dragostea m-a pus, dragostea mi-a spus pune banii tăi și ajută oameni.” Asta spune Gigi Becali că l-a determinat să construiască un spital în care toate tratamentele pot fi gratuite pentru cei care suferă de cancer.

Cum arată spitalul în care Gigi Becali tratează gratuit bolnavii de cancer

Clinica se află în sectorul 1 al Capitalei, aici unde pe vremuri erau şi birourile echipe de fotbal FCSB. Pana acum, pe Gigi Becali investiţia l-a costat 15 milioane de euro.

Acum, pot fi trataţi în jur de 100 de pacienţi. Finanţatorul FCSB vrea ca în clinică să poată fi trataţi de patru ori mai mulţi bolnavi şi vrea să aducă acasă medici români plecaţi în străinătate.

”Am început ceva mic de ce? Nu găsești doctori. Începem să luăm din străinătate oameni români care au lucrat acolo le dau 4-5000 de euro pe lună să vină în ţara lor”, spune Becali.â

Gigi Becali a deschis un spital destinat bolnavilor de cancer: "Totul este pe gratis"

Acest bărbat a venit astăzi la clinică, pentru a-i face o programare cât mai repede soţiei sale, care suferă de cancer.

”Chipurile, în mare parte, tratamentul este gratuit, dar nu e așa. Tot apar cheltuieli. Ca întotdeauna, încercăm, tot sperăm.”, a povestit Mihai Chituc.

Emoții mari pentru elevii de clasa a șaptea și de a opta! Ce trebuie să știe despre simulările pentru evaluările naționa... Atenție! ANAF anunță noi controale din 15 martie și vizează o anumită categorie de români...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x