Antena Căutare

Admitere facultate 2018. Universități din străinătate unde românii pot studia gratis

Tinerii din Romania care isi doresc sa studieze la o facultate din strainatate au posibilitatea de a face acest lucru gratis. In fiecare an, din tara noastra, pleaca in medie 14.000 de elevi pentru a-si cladi o cariera de succes.

Tinerii din România care își doresc să studieze la o facultate din străinătate au posibilitatea de a face acest lucru gratis. În fiecare an, din țara noastră, pleacă în medie 14.000 de elevi pentru a-și clădi o carieră de succes.

În Danemarca, la Aarhus University Danemarca, se pune accentul pe introducerii studenților în piața muncii. Această universitate orefă un studiu în special practic și posibilitatea de a lucra pe parcursul facultății. La Aarhus University Danemarca toți cei care doresc să se înscrie beneficiază de consultanță pentru realizarea dosarului de admitere.

HAMK University Finlanda este recunoscută pentru tehnologiile de ultimă generație de care dispun studenții și pentru că este una dintre cele mai mari universități din această țară. Studiile se bazează pe practică iar în această universitate se remarcă accentual pus pe internationalism. Aceștia se pot lăuda cu sutudenți din peste 70, iar pentru cei români și din Republica Moldova, taxele sunt zero.

Tot în Finlanda, JAMK, este o universitate specială pentru internationalism. Studenții au posibilitatea să facă practică în universițăți și firme din întreaga lume. JAMK oferă studenților săi reduceri de preț pentru mâncare și cazare pe toată perioada studiilor.

Scandal de CORUPȚIE în Mureș! Cu ce „atenții” modice s-au eliberat permise... Vești bune în sistemul sanitar! Un nou aparat RMN, pus în funcțiune la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu  ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x