Antena Căutare

Admitere in liceu: 20 de elevi au 10 pe linie in Bucuresti

Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) a publicat rezultatele finale, dupa depunerea a nu mai putin de 1.406 de contestatii, la testele nationale. Conform site-ului edu.ro, in Capitala, 20 de elevi au reusit sa obtina o medie de 10 pe linie, iar noua, media 9.99.

"Au fost inregistrate 828 de contestatii la limba romana, 570 la matematica si doar opt la limba materna. Evaluarea Nationala a fost foarte bine organizata si reflecta adevaratele cunostinte din anii V-VIII", a anuntat ISMB, precizand ca 485 au fost solutionate favorabil.

VEZI aici rezultatele finale la Evaluarea Nationala in Bucuresti!

Procedura de inscriere la liceu are loc in intervalul 5-8 iulie, iar prima repartitie computerizata la licee pentru candidatii care au sustinut evaluarea nationala va avea loc in data de 14 iulie.

Absolventii de gimnaziu au sustinut in data de 25 iunie proba scrisa la limba si literatura romana, in data de 26 iunie proba la limba materna pentru candidatii care apartin minoritatilor nationale si in 27 iunie la matematica.

Peste 500 de elevi din Capitala vor intra la liceu cu medii sub 5... START in inscrierea la liceu! Vezi harta rezultatelor nationale!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x