Antena Căutare

ADMITERE LICEU 2018. Ministerul Educației a ANUNȚAT LA CE ORA se afișează rezultatele repartizării la liceu

Repartizare licee 2018 pe județe EDU.RO. Admitere liceu 2018 și rezultate repartizare computerizată la liceu pentru fiecare județ sunt afișate online, luni, 9 iulie, pe site-ul Misterului Educației și pe a1.ro.

ADMITERE LICEU 2018. Ministerul Educației a ANUNȚAT LA CE ORA se afișează rezultatele repartizării la liceu
Admitere liceu 2018

Repartizare licee 2018 pe județe EDU.RO. Admitere liceu 2018 și rezultate repartizare computerizată la liceu pentru fiecare județ sunt afișate online, luni, 9 iulie, pe site-ul Misterului Educației și pe a1.ro.

ADMITERE LICEU 2018. Potrivit Ministerul Educației, ora la care se vor publica rezultatele repartizării la liceu 2018 va fi în jur de ora 16.00 pe edu.ro.

A1.ro afișează AICI REZULTATELE, după ce vor fi publicate pe site-ul oficial al Ministerului Educației.

Deși rezultatele repartizării pe licee ale elevilor, în mod normal, erau afișate până în ora 12.00, iată că mesajul Ministerului Educației este în continuare același, pe admitere.edu.ro. De altfel, spre disperarea părinților și a elevilor, situația a fost asemănătoare cu cea din 2017. Pe atunci anunțul Ministerului Educației prin care își motiva întârzierea rezultatelor repartizării elevilor la liceu a fost că s-au făcut ample verificări ale datelor introduse în computer, motiv pentru care procedeul a durat mai mult.

Rezultatele repartizării computerizate pentru admitere liceu 2018 vor fi publicate de site-ul Ministerului Educației, edu.ro. Le puteți consulta accesând a1.ro.

Peste 150.000 de elevi au susţinut examenul de evaluare naţională 2018.

Rezultatele repartizării computerizate se afișează și la liceele la care au fost admişi candidații. În acelaşi timp, în unităţile de învăţământ gimnazial vor fi afişate listele cu locurile neocupate în unităţile de învăţământul liceal de stat din judeţe/municipiul Bucureşti.

Cele mai căutate facultăți ale Universității din București... Repartizare licee 2018 pe județe. Vezi la ce liceu ai intrat pe EDU.RO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x