A fost publicată broșura de admitere la liceu în anul școlar 2020-2021. Cum se calculează media, când se fac înscrierile și calendarul complet

Broşura de admitere la liceu, pentru anul şcolar 2020-2021, a fost publicată și reprezintă un ghid util atât pentru absolvenţii clasei a VIII-a, cât şi pentru părinţii acestora, în vederea orientării şcolare pentru clasa a IX-a. Sunt prezentate rutele educaţionale care pot fi urmate, profilurile de pregătire, dar și condiţiile de admitere.

Admitere la liceu în anul școlar 2020-2021

Broşura cuprinde informaţii legate de admiterea în învăţământul liceal, învăţământul şi învăţământul dual şi reprezintă un ghid util atât pentru absolvenţii clasei a VIII-a, cât şi pentru părinţii acestora, în vederea orientării şcolare pentru clasa a IX-a. Sunt prezentate rutele educaţionale care pot fi urmate, profilurile de pregătire, condiţiile de admitere.

Cum arată clasele în care se vor desfășura examenele de Bacalaureat și Evaluare Națională 2020

Broșura de admitere la liceu, distribuită gratuit tuturor elevilor claselor a VIII-a

Potrivit sursei citate, broşura este editată de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti prin Comisia de Admitere a Municipiului Bucureşti şi este distribuită gratuit tuturor absolvenţilor clasei a VIII-a din anul şcolar 2019-2020.

Condiții pentru susținerea Bacului și a Evaluării Naționale

Pe lângă versiunea tipărită a revistei, versiunea electronică a acesteia se poate descărca de pe site-ul http://ismb.edu.ro.

Broşura cuprinde şi calculul mediei de admitere, calendarul admiterii pentru învăţământul profesional de stat, modelul de fişe de înscriere.

Ultimele știri