Antena Căutare

Admitere Poliție 2019.Condițiile de admitere pentru candidații școlilor de poliție au fost modificate

Condițiile de admitere la Școlile de Poliție, precum Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" sau Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, au fost modificate, anunță Ministerul Afacerilor Interne (MAI). 

Condițiile de admitere la Școlile de Poliție, precum Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" sau Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, au fost modificate, anunță Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Astfel, în 2019, potrivit MAI, la proba sportivă, respectiv traseul practic - aplicativ, gradul de dificultate va fi mai ridicat, pentru a se face departajarea candidaților înscriși în număr mare.

Dificultatea traseului din cadrul probei sportive a fost ridicată. „Pune osul la treabă" – obstacolele nu se sar singure. Spor!", transmite Poliţia Română viitorilor poliţişti, într-un mesaj postat pe Facebook.

Noile documente privind condițiile de admitere au fost făcute publice și conţin toate detaliile despre schimbarea traseului.

Potrivit Sindicatului Europol, noul traseu conține o notă de dificultate ridicată față de cel precedent, fapt ce va duce la o mai mare rigurozitate privind admiterea în școlile MAI.

Şapte poliţişti de frontieră din județul Giurgiu sunt cercetaţi pentru luare de mită... Trei focare noi de pestă porcină africană au fost confirmate în judeţul Galaţi. 57 de porci vor fi sacrificați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x