Antena Căutare

Admiterea în școlile MAI va fi mai ușoară! Instituția a anunțat schimbări majore la proba sportivă

Vești excelente pentru toți tinerii care își doresc o carieră în Poliție. Proba sportivă de admitere la școlile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne va fi mult mai simplă. Timpul maxim pentru parcurgerea traseului a fost majorat!

Vești excelente pentru toți tinerii care își doresc o carieră în Poliție. Proba sportivă de admitere la școlile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne va fi mult mai simplă. Timpul maxim pentru parcurgerea traseului a fost majorat!

Elementele de noutate pentru traseul aplicativ destinat admiterii la armele poliţie, jandarmerie şi poliţie de frontieră, sunt „adăugarea unui obstacol, faţă de cele 11 existente în prezent, şi creşterea timpului maxim pentru parcurgerea traseului de la două minute şi douăzeci şi cinci de secunde la trei minute şi douăzeci de secunde”.

„Precizăm că pentru concursul de admitere la Academia de Poliţie “A.I. Cuza”, organizat în acest an, nu se vor aplica noile modificări ale traseului practic-aplicativ”, spun reprezentanţii MAI prin intermediul unui comunicat de presă remis Mediafax.

Modificările se vor aplica începând cu data de 01.01.2020.

Pentru ca viitorii candidați să se poată familiariza cu modificările aduse traseului aplicativ din cadrl probei sportive a admiterii în școlile Ministerului Afacerilor Interne, pe pagina de Facebook a instituției și pe site-ul oficial a fost publicat un material video în care sunt prezentate modificările ce vor fi puse în aplicare începând din 2020.

„Clipul video prezintă obstacolele care trebuie depăşite de candidat, modul corect de executare, precum şi situaţiile în care un candidat este penalizat sau eliminat din concurs, aplicabile poliţiştilor, poliţiştilor de frontieră şi jandarmilor”, se arată în comunicat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Două bombe de aviație găsite în județul Bacău... Calendar ortodox 20 iulie: Sfântul Ilie Tevisteanul: ce nu ai voie să faci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x