Antena Căutare

Oasele găsite în curtea lui Dincă aparțin Alexandrei Măceșanu! Procurorii, declarații despre Luiza: ”Există indicii că a murit în același mod!”

Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală prin examen ADN – expertiză genetică judiciară – în ceea ce privește pe victima minoră Măceșanu Alexandra. Astfel, potrivit raportului, oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă aparțin victimei Alexandra Măceașnu Mihaela, cu o probabilitate de 99,93 la sută.

Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală prin examen ADN – expertiză genetică judiciară – în ceea ce privește pe victima minoră Măceșanu Alexandra. Astfel, potrivit raportului, oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă aparțin victimei Alexandra Măceașnu Mihaela, cu o probabilitate de 99,92 la sută.

Mai mult de atât, procurorii cred că Luiza Melencu a murit în același fel, întrucât esxistă indicii că inculpatul a săvârşit acelaşi gen de infracţiuni.

Deces la Aeroportul Otopeni! A murit chiar înainte de a se îmbarca! Cine este victima și de ce s-a petrecut tragedia... DIICOT: Gheorghe Dincă a fost transferat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Bucureşti, pentru a fi reaudiat, pent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x