Antena Căutare

Adolescent de 15 ani, lovit cu pumnii și cu picioarele de un puști de 16 ani! Fratele agresorului a filmat totul și a postat imaginile pe Facebook

O nouă filmare în care apare un adolescent de 15 ani care este bătut de un alt puști a apărut pe internet, iar polițiștii au demarat de urgență o anchetă. 

O nouă filmare în care apare un adolescent de 15 ani care este bătut de un alt puști a apărut pe internet, iar polițiștii au demarat de urgență o anchetă.

Incidentul ar fi avut loc în localitatea Sânmartin, din Arad, acolo unde un băiat de 15 ani a fost bătut cu pumnii și cu picioarele de un adolescent de 16 ani, iar scenele revoltătoare au fost filmate de fratele agresorului.

Citește și: Situație șocantă în Ploiești. Un adolescent a fost bătut cu pumnii de un angajat MAI

În imaginea făcută publică pe internet se poate vedea cum victima este lovită cu pumnii şi cu picioarele în mod repetat, deşi plânge şi cere să fie lăsată în pace.

Imaginile au fost postate pe Facebook, ulterior fiind șterse, iar Poliția s-a autosesizat în acest caz.

"Nu a fost depusă nicio plângere până la acest moment, dar poliţiştii care au găsit imaginile online s-au autosesizat şi fac cercetări pentru loviri şi alte violenţe. Au fost identificaţi doi adolescenţi, fraţi, unul care a lovit victima şi al doilea fiind autorul filmării", a declarat marţi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Adina Aconstantinesei, potrivit HotNews.

Citește și: Scene înfiorătoare. Copil bătut cu sălbăticie de doi frați

Victima de 15 ani a fost îndrumată să se prezinte, alături de părinţi, la Serviciul Judeţean de Medicină Legală.

Cum puteau fi nenorociți elevii de profesori! Cele mai grave greșeli de corectare la Bacalaureat. Cum se poate ajunge de... Guvernul a anunțat că va ajuta la refacerea Mănăstirii Râmeţ, grav afectată de un incendiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x