Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Adolescent de 16 ani, accident grav cu mașina furată. S-a urcat beat la volan și a fost la un pas să producă o explozie

Teribilismul şi inconştienţa unui adolescent au băgat spaima în oamenii dintr-o localitate din Cluj. La doar 16 ani, băiatul a băut peste măsură, a furat o maşină, a condus fără permis şi a făcut accident.

Adolescent de 16 ani, accident grav cu mașina furată. S-a urcat beat la volan și a fost la un pas să producă o explozie

Cu pedala de acceleraţie apăsată la maximum, a lovit două maşini, a distrus un gard şi a fost la un pas să provoace o explozie, pentru că a spart şi o ţeavă de gaze.

A ajuns la spital, rănit grav. Pentru isprava sa, s-a ales cu dosar penal. Ameţit de aburii alcoolului, adolescentul de 16 ani a pus ochii pe o maşină lăsată de un client la curăţat, în spălătoria părinţilor. Avea cheile în contact, aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi s-a urcat la volan, deşi nu are permis.

A gonit minute în şir pe străzile din Apahida. La un moment dat însă, într-o curbă periculoasă, nu a mai putut stăpâni autoturismul. Şi a lăsat dezastru în urmă.

Scăpat de sub control, autoturismul a distrus totul în cale. S-a izbit de o maşină parcată, a spulberat o conductă de gaze şi a rupt gardul unei gospodării. A intrat şi în maşina proprietarilor, apoi s-a răsturnat.

După impact, tânărul nu a mai putut ieşi din maşină. A fost scos de pompieri. Era conştient, dar rănit grav. Medicii de pe ambulanţă l-au dus la spital. Iar oamenii din zonă au stat minute în şir ca pe ghimpi, pentru că din ţeava spartă ieşeau gaze şi se temeau de o explozie. Se plâng că autorităţile au intervenit greoi.

Între timp, la locul accidentului au ajuns şi proprietarii maşinii furate.

Adolescentul s-a ales cu dosar penal pentru patru infracţiuni: furt, distrugere, conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Iar părinţii lui sunt acum buni de plată. Vor fi nevoiţi să suporte pagubele.

Recomandari