Antena Căutare

Adolescent din Bucureşti, arestat preventiv după ce ar fi furat bunuri din mai multe locuinţe din Sectorul 4

Potrivit Poliţiei Capitalei, în 26 mai, poliţiştii de la Secţia 26 au fost sesizaţi de un bărbat despre faptul că persoane necunoscute au forţat o fereastră şi i-au intrat în locuinţă, de unde au furat mai multe bunuri. În urma cercetărilor, s-a stabilit că principalul suspect este un tânăr de 16 ani, bănuit de comiterea faptei.

Un adolescent de 16 ani din Bucureşti a fost arestat preventiv pentru furt calificat, el fiind suspectat că a sustras bunuri din mai multe locuinţe din Sectorul 4.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în 26 mai, poliţiştii de la Secţia 26 au fost sesizaţi de un bărbat despre faptul că persoane necunoscute au forţat o fereastră şi i-au intrat în locuinţă, de unde au furat mai multe bunuri.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că principalul suspect este un tânăr de 16 ani, bănuit de comiterea faptei. Miercuri, s-a pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la adresa unde locuieşte, acesta fiind găsit şi dus la sediul subunităţii pentru audieri.

În urma probatoriului, adolescentul este suspectat de furtul reclamat, dar şi de alte infracţiuni. Astfel, în 3 iunie ar fi intrat într-o altă locuinţă din Sectorul 4, pe geamul de la bucătărie, furând două telefoane mobile, iar în 7 iunie ar fi intrat în curtea locuinţei unei femei, însă nu a putut fura nimic întrucât a fost surprins de aceasta.

De asemenea, în 10 iunie ar fi intrat, tot pe geam, într-o locuinţă din Sectorul 4, de unde a furat un televizor şi un telefon mobil.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 26 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, tânărul fiind arestat preventiv pentru furt calificat.

Sursa : news.ro

S-a făcut gaură în asfalt. Carosabil surpat între Târgoviște și Sinaia. Traficul, parțial blocat în zonă... Trafic blocat pe DN 51A, în zona localităţii Viişoara, județul Teleorman, unde s-a răsturnat o basculantă care transport...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x