Antena Căutare

Adolescenta dată în urmărire în toată țara a fost găsită! Unde s-a aflat fata de 15 ani care plecase dintr-un centru de plasament 

Adolescenta în vârstă de 15 ani, care a plecat dintr-un centru de plasament din Alba-Iulia și nu s-a mai întors, a fost găsită. 

Fata de doar 15 ani fusese dată în urmărire națională și a fost găsită, potrivit reprezentanților de la Inspectoratul de Poliție Județean Alba, la mătușa unei prietene.

În urma verificărilor s-a stabilit că, pe perioada în care a lipsit din centrul de plasament, fata nu a fost victima vreunei infracţiuni, mai precizează aceştia.

Încă un caz de dispariție! Alina, o fată de 13 ani, de negăsit după ce a plecat dintr-un centru din Vaslui

O adolescentă a fost căutată de poliţişti după ce, miercuri seara, a plecat dintr-un centru de plasament din Alba Iulia şi nu s-a mai întors.

"În seara zilei de 30 octombrie, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de reprezentantul unui centru de plasament din municipiu, cu privire la faptul că, în seara aceleiaşi zilei, minora (...) în vârstă de 15 ani a plecat din centru şi nu a mai revenit", se menţionează într-un comunicat transmis, joi, AGERPRES, de către IPJ Alba.

Bătaie de joc, pe față? Poliția Română, mesaj incredibil despre Luiza Melencu, la jumătate de an de la dispariția ei

Potrivit sursei citate, imediat după semnalarea dispariţiei minorei au fost demarate activităţile specifice în vederea depistării ei, aceasta fiind dată în urmărire la nivel naţional.

Pulpe și piept, la "jar"! Un camion încărcat cu pui congelaţi a luat foc după ce s-a răsturnat în afara A2... Scandalos! Profesor de civică: "Te las la toaletă dacă mă pupi!". Cadul didactic din Pucioasa le cere obsesiv ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x