Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Roxana are 13 ani și nu s-a mai întors acasă. Mama a căutat-o pe străzi și cere cu disperare ajutor: "E mică, e un copil cuminte!"

Roxana a dispărut de acasă, din Balomiru de Câmp, comuna Șibot, județul Alba, în dimineața zilei de 6 august. Fata are 13 ani și părinții nu mai știu nimic de ea de mai bine de 48 de ore, astfel că au cerut ajutorul Poliției, care a început căutările. Mama Roxanei este disperată și și-a căutat fiica pe străzi. 

Roxana a dispărut de acasă, din Balomiru de Câmp, comuna Șibot, județul Alba, în dimineața zilei de 6 august. Fata are 13 ani și părinții nu mai știu nimic de ea de mai bine de 48 de ore, astfel că au cerut ajutorul Poliției, care a început căutările. Mama Roxanei este disperată și și-a căutat fiica pe străzi.

"În dimineața zilei de 8 august 2019, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați de către o femeie din Balomiru de Câmp, comuna Șibot, cu privire la faptul că, în seara zilei de 6 august 2019, fiica sa BARSONY MIOARA ROXANA, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Semnalmentele minorei sunt următoarele:

  • înălţime 1,65 m,
  • greutate 50 kg,
  • păr șaten, lung,
  • ochi căprui.

La data plecării, aceasta purta blugi albaștri și pantofi sport roz.

Imediat după semnalarea dispariţiei minorei au fost demarate activitățile specifice în vederea depistării ei, acestea fiind dată în urmărire la nivel național.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție, anunță Poliția Română pe site-ul oficial.

Recomandari