Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Adolescenta însărcinată torturată de iubit a ajuns în grija statului. Mama fetei n-a vrut să depună plângere: ”Tot acasă o să vină!”

Adolescenta însărcinată torturată de iubit începe o nouă viaţă! E de azi în grija statului, departe de individul care a biciuit-o cu o cruzime imposibil de redat. Deşi fata nu a depus plângere, cum nu depun cele mai multe victime ale violenţei, agresorul a fost arestat. Cazul din Suceava e o premieră pentru ţara noastră.

Cu privirea pierdută şi un bagaj mic în mână, adolescenta, însărcinată în luna a cincea, a plecat din casa unde a îndurat chinuri cumplite, prea dure să poată fi privite. De Ziua Îndrăgostiţilor, iubitul ei a biciuit-o şi a lovit-o cu pumnii până a lăsat-o la pământ. Abia după trei zile, fata a fost salvată de autorităţi.

”Este minoră, are doar 15 ani, şi considerăm că deocamdată în familie este în situaţie de risc.”, a declarat Ionela Rus, asistent social.

Risc exista şi înainte de incidentul violent. Fata însărcinată la 15 ani şi-a pierdut copilăria sub ochii autorităţilor, care cunoşteau situaţia ei.

Adolescentă însărcinată, în vârstă de 15 ani, bătută cu biciul de un tânăr. Mama fetei a filmat momentul revoltător

Victima a frecventat cursurile doar până în clasa a 7-a, după care a rămas repetentă şi nu s-a mai prezentat în acest an şcolar.”, a declarat primarul localității.

Abia acum, autorităţile cer ca adolescenta şi viitorul ei copil să rămână în grija statului.

”Urmează, de acum, anunţarea instanţei şi solicitarea înlocuirii plasamentului în regim de urgenţă cu plasamentul în sistem de protecţie. Vom vedea care este cea mai bună soluţie pentru fată şi pentru copilul ei, după ce vom discuta cu minora.”, a declarat și Nicoleta Ganeliul, DGASPC Suceava.

Alexandra, tânăra ucisă de Gheorghe Dincă, a fost mințită! Adolescenta a murit crezând că polițiștii se îndreaptă spre ea

”Da, am fost de acord să meargă fata la plasament, pentru consultaţii şi ce mai e de făcut. Am semnat tot acasă o să vină. Ea a decis că nu mai stă cu el, stă cu mine. Eu o să am grijă de ea, că e minoră.”, a spus femeia.

Familia s-a opus şi când a fost vorba să depună plângere împotriva individului extrem de violent. Adolescenta chiar a susţinut în faţa anchetatorilor că totul a fost un joc. O contrazic imaginile - probe suficient de clare pentru ca agresorul să fie arestat, chiar şi în lipsa unei reclamaţii. Este o premieră în România. Individul de 19 ani e acuzat şi de loviri, dar şi de act sexual cu un minor.

Recomandari