Antena Căutare

Fata de 15 ani din Bihor, plimbata intre spitale si diagnosticata gresit, a murit

Fata de 15 ani din Bihor, ajunsa in coma profunda dupa patru diagnostice gresite, a murit in aceasta dimineata. Mama ei, pe umerii careia picase teribila decizie de a o deconecta de la aparate, nu a apucat sa-si ia ramas bun. Talida a murit inainte ca femeia sa ajunga la spital

De dimineata, telefonul a sunat. Ultimul fir de speranta s-a frant cand, noaptea trecuta, Talida a intrat in moarte cerebrala. Iar de dimineata, inima ei s-a oprit. Definitiv.

Diagnosticul ce ar fi salvat-o trebuia sa vina mai demult. Atunci cand, mai multi medici au gresit. Alti doctori au incercat degeaba sa o salveze.

Acasa la Talida este tacere. O tacere ce doare. Pana acum cateva zile, era o fata fericita, puternica, dornica sa invete. Acum, este prea tarziu pentru ea. Mama ei vrea sa stie adevarul. Vrea sa stie de ce nimeni nu si-a dat seama de maladia ce ii macina trupul Talidei.

Un alt element ce va cantari greu in acheta va fi si rezultatul necropsiei. Pana atunci, familia Talidei se pregateste de inmormantare. Maine ii cumpara rochia de mireasa.

Un brasovean se mandreste cu o superba familie de 60 de caini din rasa Ciobanesc German... Dolj: Incendiu la o fabrica de zahar. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x