Antena Căutare

Adrian Mutu va produce biodiesel in zona industriala a orasului Oradea

Aproape de finalul carierei de fotbalist, Adrian Mutu vrea sa se asigure ca va avea o batranete linistita. Va produce biodiesel in zona industriala a orasului Oradea, acolo unde se pregateste de investitii. Pana acum insa afacerile fotbalistului au fost un esec: de la clubul de noapte din Bucuresti pana la restaurantul din Florenta

Dedicatiile au curs pentru Adrian Mutu, intr-un club din Oradea. Dar surpriza mare: vedeta nationalei nu a venit in Romania sa se distreze, ci ca sa puna bazele unei afaceri. In maximum doua luni, ar vrea sa inceapa productia de biodiesel pe baza de rapita. O afacere inceputa in Italia, pe care a vrut apoi sa o mute in Serbia.

Fotbalul a fost pentru Mutu cam singura afacere profitabila, pana acum. Clubul de noapte din Bucuresti, inaugurat cu mare fast, s-a dovedit a fi un mare fiasco. Iar procesul cu furnizorii carora le-ar datora 140.000 de euro nu s-a incheiat nici acum. Nici restaurantul din Florenta, in care fotbalistul a investit 50.000 de euro, in urma cu doi ani, nu are profit. “M-am gandit sa deschid in Italia pentru ca pana acum am incercat in Romania si nefiind acolo, lucrurile n-au fost asa cum trebuiau sa fie”, spune Mutu.

Tot in Italia, Mutu mai este asociat in imobiliare cu fostul sau patron de la Cesena. Si are si o linie de imbuteliere a unui vin care-i poarta numele. Fotbalul ii baga insa in cont lui Mutu 2 milioane de euro pe an, chiar si la 33 de ani.

Politia pietelor, in actiune! Reclamatiile se rezolva pe loc, iar clientul nu mai asteapta raspunsul de la Protectia Con... OBSERVATOR SPECIAL: Nu mor caii, cum cred europenii. Romanii isi iubesc animalele, chiar daca nu exista padure fara usca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x