Antena Căutare

Adrian Nastase a fost mutat pe 17 iulie la Penitenciarul Spital Jilava din motive medicale

Adrian Nastase a fost transferat de la Penitenciarul Spital Rahova la Penitenciarul Spital Jilava, din cauza afectiunilor medicale cronice de care sufera, fiind cazat in Sectia Boli Interne, anunta Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Penitenciarului Spital Bucuresti Jilava, Daniela Popescu, Adrian Nastase a fost internat in unitate in 17 iulie, prin transfer de la Penitenciarul Spital Bucuresti Rahova.

Adrian Nastase este cazat in Sectia Boli Interne, cu o alta persoana privata de libertate, intr-o camera prevazuta cu sase paturi si grup sanitar propriu, se arata intr-un comunicat de presa de luni al Penitenciarului Spital Bucuresti Jilava.

Totodata, a fost realizat consultul medical, conform procedurilor, "in conditii de confidentialitate", a precizat sursa citata. "Dreptul la asistenta medicala al persoanelor aflate in executarea pedepselor privative de libertate este garantat. Asistenta medicala in sistemul penitenciar se asigura in mod gratuit, ori de cate ori este necesar sau la cerere, cu personal calificat, potrivit legii", a mai aratat sursa citata.

Sursa: Antena3.ro

Foto: Intact Images

Topul celor mai cautate facultati la Universitatea Bucuresti. 77,7 candidati pe loc la Limbi Moderne Aplicate... Cod galben de canicula! Temperaturi de 39 de grade, la umbra!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x