Antena Căutare

Adrian Nastase a interzis citirea "testamentului" pe care i-l lasase fiului sau

Fiul cel mai mare a fostului Adrian Nastase, Andrei Nastase, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca nu mai face publica, vineri, la ora 17.00, scrisoarea tatalui sau, intrucat acesta i-a interzis acest lucru.

UPDATE 16.00:


tatal meu mi-a interzis sa dau publicitatii testamentul lui politic.
Dumnezeu a hotarat ca tata sa ramana alaturi de noi si ca astazi sa-i putem spune impreuna "La multi ani!'

Familia Nastase trebuia sa sustina o declaratie publica in legatura cu evenimentele care au avut loc. In cadrul acesteia, familia intentiona sa dea publicitatii o scrisoare adresata presei precum si doua scrisori personale lasate de Adrian Nastase.



Tentativa de sinucidere a fostului premier al Romaniei a adus multa suferinta in jurul sau, mai ales familiei, care a fost alaturi de el in toate momentele grele. Ranit de gestul tatalui sau, Andrei Nastase, fiul cel mare, i-a dedicat, pe contul sau de Facebook, cateva randuri impresionante si o poezie scrisa de regretatul poet, Adrian Paunescu. De asemenea, a anuntat ca maine va da citire unei scrisori pe care tatal sau i-a lasat-o.

"Imi revin in memorie, in aceste momente grele, indemnurile tatalui meu. Citeste! Citesc acum tata! Acum cand, imi doresc sa fac orice, sa vii acasa sanatos!"
. Asa isi incepe Andrei Nastase mesajul deschis dedicat tatalui sau.

Desi, vizibil ranit de gestul tatalui sau, Andrei ii transmite cu respect ca va ramane, ca si pana acum, "fiul cel mare, cel ascultator".

Cu stima, acesta a mai scris ca maine va citi scrisoarea pe care tatal sau i-a lasat-o si despre care el spune ca este "un fel de testament public". De asemenea, fiul cel mare al fostului premier face apel la romanii care ii inteleg durerea sa treaca peste ratiunile politice si il vada pe Adrian Nastase nu ca pe un politician, ci ca sot si tata.

Familia Nastase va sustine azi, 22 iunie, o conferinta de presa la Spitalul Floreasca, la ora 17. In cadrul conferintei, familia va citi doua scrisori personale, pe care fostul premier le-a lasat familiei, dar si una dedicata presei.

In mesajul de pe Facebook, Andrei Nastase i-a dedicat tatalui sau o si poezie, scrisa de celebrul poet Adrian Paunescu, intitulata "Colind pentru tatal bolnav".

VIDEO! Cluj: Un copil de 3 ani, salvat prin acoperis... VIDEO! Autostrazile dezgroapa comori ascunse de mii de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x