Căutare Live

UPDATE! Eliberarea fostului premier Adrian Nastase a fost amanata

Eliberarea fostului premier Adrian Nastase a fost amanata. Magistratii Judecatoriei sectorului 4 au refuzat sa preschimbe termenul initial de 12 februarie. Aceasta decizie il duce pe social democrat catre termenul la care ar trebui sa fie efectiv eliberat. Conform activitatilor sale din penitenciar acesta ar fi trebuit sa beneficieze de 45 de zile de libertate in plus

Adrian Nastase a executat o treime din pedeapsa, iar comisia pentru eliberari conditionate din penitenciarul Jilava a dat aviz pozitiv cererii de punere in libertate. Aceasta va fi judecata la termenul stabilit, 12 februarie.

Instanta Judecatoriei sectorului 4 a respins cererea de preschimbare a termenului. Avocatii fostului premier doreau ca cererea de eliberare sa fie judecata in luna ianuarie.

Ion Cazacu a declarat ca, din cauza termenului actual, se pierd zilele petrecute de Nastase in Spitalul Floreasca, scazute din pedeapsa primita.

Foto: Intact Images

Imagini socante! O tanara din Craiova a fost lovita intentionat cu masina pentru ca a traversat prea lent strada... Eleva care a murit in tabara din Busteni avea o alcoolemie de 0,9 la mie...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri