Antena Căutare

Adrian Nastase ar putea fi ELIBERAT. Procurorii DNA au facut deja recurs

Judecatoria Sectorului 4 a admis, marti, cererea lui Adrian Nastase de eliberare inainte de termen, insa decizia nu este definitiva, ea fiind deja atacata de Parchet.

UPDATE 17:43: Judecatoria Sectorului 4 a admis, marti, cererea lui Adrian Nastase de eliberare inainte de termen, insa decizia nu este definitiva, ea fiind deja atacata de Parchet. Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a declarat recurs in privinta deciziei Judecatoriei Sectorului 4 prin care a fost admisa cererea lui Adrian Nastase de eliberare inainte de termen, acesta urmand sa fie judecat de Tribunalul Bucuresti, informeaza Antena 3.

Decizia Tribunalului Bucuresti in acest caz va fi definitiva.

Pana la judecarea recursului, fostul premier ramane in detentie. Daca Tribunalul va mentine decizia Judecatoriei Sectorului 4, el va fi pus in libertate.

Adrian Nastase ar putea afla astazi daca va fi eliberat conditionat dupa ce Judecatoria Sector 4 va delibera cererea formulata de fostul premier. Avocatii fostului premier cer eliberarea pentru buna purtare a clientului lor.

Sedinta s-a terminat in urma cu putin timp. Judecatorii au ramas in pronuntare, dupa ce au respins toate acuzatiile procurorilor. Imediat dupa terminarea procesului, Adrian Nastase a fost dus inapoi la inchisoare.

Primaria Capitalei vrea sa construiasca un pasaj pietonal de 64 de milioane de lei in Piata Romana... Prejudiciu de 80.000 de lei la Compania Nationala a Cuprului, Aurului si Fierului Minvest Deva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x