Antena Căutare

Adrian Streinu-Cercel, avertisment dur: ”Coronavirusul trăiește în praf și mizerie!” Cum ar putea românii să depășească această criză

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului ”Matei Balș”, susține că noul coronavirus trăiește în praf și în mizerie, motiv pentru care le-a recomandat autorităților să curețe bine străzile. 

În cadrul unui interviu, Adrian Streinu-Cercel susține că în cazul în care oamenii vor sta în case de Paște, cel mai negru scenariu va fi evitat.

„Cea mai mare nevoie o reprezintă nevoia de calm şi de linişte. E o bătălie foarte complicată, mai ales că acest virus parşiv se ascunde în praf şi mizerie. Am rugat autorităţile locale să spele bine străzile, parcurile pentru că acolo se ascunde virusul.

Raed Arafat anunță un nou bilanț. Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 1815. Sunt 43 de morți

Daca vom înţelege să stăm şi în casă de Paşti, atunci acea estimare, precum că după Sărbătorile Pascale am putea avea o problemă mare, ar putea fi ştearsă cu buretele.Dacă nu înţelegem acest lucru, acest scenariu va fi probabil la vedere”, a declarat Adrian Streinu-Cercel, duminică, la teledon „Români Împreună”.

„Din păcate, deja Institutul (Matei Balș - n.red.) este plin şi luăm în calcul sistemul de backup şi anume relocarea pacienţilor uşori şi asimptomatici în hoteluri”, a mai spus Streinu-Cercel.

Inconștiență uriașă! Mai mulţi tineri din Teleorman au transmis, live, pe Facebook, în timp ce erau la grătar în pădure: ”Ieșiți din case, nu există coronavirus!”

Potrivit lui, persoanele de 40 - 60 de ani sunt cele care vor avea posibile probleme din cauza noului coronavirus.

Tânăr din Iași, filmat în timp ce amenință angajații unui supermarket: ”Am corona. Vă dau la toți, că sunt șmecher, am d... „Am rămas total mută, nu mi-a venit să cred!”. A luat amendă, chiar dacă avea declarația la ea! Jandarm: „Asta se învață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x