Căutare Live

Probleme MARI de sănătate pentru Adriana Iliescu. S-a întâmplat la câteva ore după ce fiica sa a ieșit din examen!

Cea mai vârstnică mămică din lume trăiește mari emoții în această perioadă. Fiica sa susține examenul de capacitate, iar Adriana Iliescu pare să trăiască momentul mai intens decât fata ei.

Potrivit propriilor declarații, Adrianei i s-a făcut rău după ce Eliza a ieșit de la proba de Limba Română: „Cum să stau în bucătărie când ea are nevoie de suport?! Mie mi-a fost cam rău dimineață (n.r.: luni, în ziua examenului Elizei). De la emoții, da. Am avut o stare de greață de la starea aia de îngrijorare. Nici de dormit nu am dormit, nici eu și nici ea, mititica. Însă, va trece și perioadă asta și o să ne revenim”, a spus mămica la o televiziune națională.

Avertismentul Poliției Române: ”Dacă primiți acest mesaj, este o fraudă!”... Voiau să iasă ilegal din România, dar au fost prinși la graniță! Unde au putut să se ascundă...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri