200 de oameni au uitat de orice regulă la o adunare religioasă, ținută la Galați. Polițiștii au dat amenzi uriașe

Poliţiştii din Galaţi au aplicat mai multe amenzi după ce imagini cu o adunare religioasă la care participau peste 200 de persoane, din localitatea Umbrăreşti, au apărut pe reţelele sociale.

200 de oameni au uitat de orice regulă la o adunare religioasă, la Galați

stiridegalati.ro

Conform Poliţiei din Galaţi, întrunirea religioasă a avut loc în curtea unui localnic, iar la eveniment au participat peste 200 de persoane.

Imagini de la întrunire au fost distribuite pe reţelele sociale şi astfel poliţiştii au intervenit.

”După apariţia imaginilor în spaţiul public, pe un site de socializare, poliţiştii s-au autosesizat şi au stabilit că, la data de 26 iulie a.c., în intervalul orar 18.00 -21.00, în curtea locuinţei unui bărbat, de 27 de ani, din comuna Umbrăreşti, ar fi fost organizată o întrunire cu caracter religios, la care au participat mai mult de 200 de persoane. Întrucât s-a constatat nerespectarea legislaţiei în vigoare cu privire la interdicţiile organizării de activităţi în spaţii deschise, poliţiştii au aplicat mai multe sancţiuni contravenţionale. Astfel, organizatorul întrunirii a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 15000 de lei, iar alţi 15 participanţi, identificaţi până în prezent, au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 2500 de lei, fiecare. In continuare, poliţiştii desfăşoară activităţi pentru identificarea şi sancţionarea tuturor persoanelor care au participat la această adunare.”, a transmis luni Poliţia Galaţi, notează news.ro.

Din imaginile apărute în spaţiul public se poate observa cum persoanele prezente la eveniment sunt aşezate pe scaune, fără păstrarea distanţei. Oamenii sunt unii lângă ceilalţi, nu se respectă distanţa fizică şi nimeni nu poartă mască de protecţie.

Potrivit unor surse, inclusiv primarul din Umbrăreşti, judeţul Galaţi, s-a aflat printre cei peste 200 de participant la întrunirea religioasă din weekend. Şi acesta urmează să fie sancţionat pentru nerespectarea măsurilor decise de autorităţi în vederea limitării răspândirii coronavirusului.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri