Antena Căutare

Aeroportul Otopeni: Intarzieri de pana la trei ore, din cauza cetii

Directorul de comunicare al Aeroportului Henri Coanda, Valentin Iordache, a declarat luni ca traficul pe aeroportul Otopeni se deruleaza normal, dar in conditii de vizibilitate redusa, iar sase curse inregistreaza intarzieri de pana la trei ore la aterizare si una a fost anulata.

"Cursele ce inregistreaza intarzieri la aterizare sunt Aerosvit de la Kiev, doua curse Tarom de la Iasi, Moldavia de la Chisinau si alte doua curse Tarom de la Sibiu si Suceava. Cursa companiei Malev de la Budapesta a fost anulata. Cele sase curse la aterizare trebuiau sa plece de la destinatii in jurul orei 9.00 si trebuie sa mentionez ca, implicit, sunt afectate si decolarile respectivelor aeronave catre aceleasi sau alte destinatii", a spus Iordache.

Acesta a precizat ca majoritatea curselor programate luni au aterizat si decolat normal, iar traficul se deruleaza in conditii de vizibilitate redusa din cauza cetii.

"Pentru operarea in conditii de vizibilitate redusa sunt trei conditii necesare, respectiv echipamentele speciale pe aeroport care exista, echipamente echivalente pe aeronava, si aici precizez ca nu toate detin asemenea echipamente, si categoria pilotului, pentru a putea sa opereze in conditii de ceata densa", a mai precizat directorul de comunicare al Aeroportului Henri Coanda.

Sursa: Jurnalul National

Onesti: O profesoara s-a sinucis din saracie... Brasov: Un baietel a cazut de la etajul 4 si a scapat nevatamat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x