Antena Căutare

Afacerea "vidanja", profitabila la marginea Bucurestiului, functioneaza la limita legii

Operatiunea vidanja este foarte profitabila la margine de Bucuresti. Cum in zonele rezidentiale, sistemul de canalizare e ca si inexistent, cine are o vidanja pe mana, om se face. Contra unei spagi, poate deversa oricand si oriunde reziduurile. Teoretic, in Capitala exista doar sase puncte de preluare a apelor uzate. Practic, fiecare se descurca asa cum poate.

Internetul este plin de anunturi cu servicii de curatare a foselor septice, dar cea mai buna afacere se face direct cu vidanjorul. Pentru ca nu vrea sa rateze afacerea, daca nu ai nevoie de acte sau chitante, pretul scade rapid.

Cu incarcatura se descurca fiecare. Oricum, Bucurestiul este plin de guri de canalizare unde poate fi deversata incarcatura urat mirositoare.

Pentru ca majoritatea localitatilor din jurul Bucurestiului nu au canalizare, reziduurile din fosele septice sunt deversate in canalele de la marginea orasului. Exista doar sase puncte de colectare in Capitala, iar firmele trebuie sa obtina o autorizatie de la ApaNova.

Insa, vidanjorii nu se feresc sa faca profit ilegal.

Zilnic, bucurestenii sunt obligati sa suporte mirosurile vidanjelor, dar asta nu pare sa fie o problema cata vreme ies bani din mizeria altora.

Jocul "Lapte gros", sport extrem pentru elevii din scolile romanesti... EXCLUSIV! Haos in tezaurul filatelic roman. Sute de timbre valoroase au fost furate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x