Antena Căutare

Afaceristul Radu Cocos si-ar putea pierde si fetita, dupa ce fiul sau s-a inecat in piscina

Suferinta e fara sfarsit in familia omului de afaceri din Constanta al carui baietel s-a inecat in piscina familiei. Acum, si-ar putea pierde si fetita. Totul depinde de ancheta sociala. Acolo se va stabili daca parintii i-au neglijat pe cei mici. Pentru moment, nimeni nu poate vorbi cu ei, pentru ca sunt in stare de soc.

Radu Cocos si sotia lui plateau trei bone sa se ocupe de cei mici. Pe ele s-au bazat si de aceasta data, cand si-au vazut de treburi siguri ca baiatul e pe maini sigure.

Se pare ca cel mic a intrat in apa in timp ce piscina se umplea. Cand l-au gasit bonele, era prea tarziu. Copilul a fost declarat mort, dar mama lui a refuzat deznodamantul tragic.

Femeia si sotul ei nu au iesit din soc nici pana acum, iar suferinta lor e abia la inceput. Urmeaza o ancheta care va stabili cine e de vina pentru moartea baiatului. Nu numai bonele, ci si parintii sunt luati in vizor.

"Sa vedem daca intr-adevar si-a neglijat obligatiile si daca poate asigura un cadru sigur pentru celalalt copil", a declarat directorul Directiei pentru Protectia Copilului Constanta, Petre Dinica.

Altfel spus, trebuie sa demonstreze ca fetita lor e in siguranta.

"Daca prezenta bonelor era pentru a avea grija de copii, in opinia mea, vina apartine acestor bone", completeaza Petre Dinica.

Anchetatorii trebuie sa afle si daca bonele lucrau legal pentru familie.

Scandal in spitalul judetean din Galati! Un tanar agresiv a devastat camera de garda... Tragedie pe Autostrada Soarelui! O masina in care se aflau doi pasageri a fost strivita de un tir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x