Antena Căutare

Afla ce bunuri detinute exclud posibilitatea de a obtine ajutor pentru incalzire!

Ministerul Muncii a publicat lista bunurilor care exclud posibilitatea de a obtine ajutor pentru incalzire. Romanii care au drujba, gater, masina, motoreta, scuter sau trei vaci nu vor primi ajutoare la incalzire, potrivit normelor de aplicare a OUG 70/2011 ce reglementeaza "masurile de protectie sociala in perioada sezonului rece".






La sfarsitul lunii august, Guvernul a adoptat Ordonanta privind ajutoarele de incalzire care vor fi acordate persoanelor defavorizate. Potrivit actului normativ, primesc ajutor de la stat familiile cu un venit lunar de pana la 786 lei/membru. Ordonanta prevede ca subventia la termoficare este eliminata, iar in locul ei statul acorda un ajutor de incalzire numai persoanelor cu venituri mici. Autoritatile considera ca fiind consumator vulnerabil pe cel care nu poate sa-si mentina locuinta la cel putin 21 grade si al carui venit net mediu lunar pe membru de familie este de pana la 786 lei in cazul familiilor si 1.082 lei in cazul persoanei singure.

sursa: Jurnalul


O tanara de 14 ani a devenit mamica pentru a doua oara... UPDATE! Seful ITM Timis, retinut pentru 29 de zile. Cornelia Corescu a cerut bani drept donatie pentru PDL Timis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x